Haalt u eruit wat er in zit? Draait uw bedrijf succesvol? Worden doelstellingen behaald? Presteert uw team optimaal? Blijven teamleden zich ontwikkelen? Kortom: haalt u eruit wat erin zit, of is er meer mogelijk? Belangrijke vragen als u met uw team uit bent op groei, ontwikkeling en een (nog) beter resultaat. Om te onderzoeken waar u met uw team staat, is er voor u de Teampeiler.

Vijf pijlers
  • Communicatie
  • Doelstellingen
  • Rolverdeling
  • Vertrouwen
  • Werkbeleving

Het functioneren van uw team berust op deze vijf pijlers. Deze pijlers zijn bij een optimaal functionerend team perfect in balans. Zo’n team is zelfsturend, flexibel en reageert adequaat op veranderende omstandigheden.

Rendement

Wanneer niet alle pijlers op peil zijn verliest uw team aan effectiviteit. U verliest rendement. Dat is jammer. Door uw team te peilen, zult u ontdekken wat er nodig is voor optimalisatie van uw team. Door te investeren in optimalisatie krijgt u het rendement er gratis bij.

Met de Teampeiler heeft u een unieke tool in handen waarmee u snel en eenvoudig helder krijgt hoe u het beste uit uw team haalt.

De Teampeiler is ontwikkeld door Jacqueline Hovenkamp in samenwerking met Sylvia te Hennepe. Bezoek voor meer informatie de website van Teampeiler of neem contact met ons op.

Snowflakes are one of nature’s most fragile things, but just look what they can do when they stick together.
Vista M. Kelly